Zoeken

Saucijzenbroodjes 12 stuks


Saucijzenbroodjes zijn altijd lekker! Samen met een kop soep als lunch, als snack bij een feestje of als tussendoortje in plaats van gebak. Je eet ze warm maar stiekem zijn ze koud ook best lekker.


Ingrediënten:

  • ± 350 gram verse braadworst

  • 2 rollen verse bladerdeeg

  • 1 ei

Bereiding

1 Snij met een scherp mesje het vel van de verse braadworst. Kijk uit voor je vingers!

Snij de worst in stukken van ongeveer 6 cm lang

2 Rol het bladerdeeg uit.

3 Snij deze in de lange weg in tweeën en vervolgens in 6 stukken


4 Leg op elk stukje deeg een stukje worst.

5 Maak de randen een beetje nat met water en vouw het deeg dicht.

6 Met een klein vorkje druk je de randen dicht.



7 Klop een ei op in een kommetje en strijk de bovenkant van de broodjes in met het ei.

Leg ze naast elkaar op bakpapier op de bakplaat en bak ze in 20 minuten gaar op 200 graden



50 keer bekeken

Het Niet Vergeten Kookboek is een initiatief van Ontwerpburo M

Johanna van Meursstraat 8, 6083 BE Nunhem

T: 0639573452  |  info@gewoonm.nl

 

Met dit boek steunen wij de Nederlandse Hersenbank

  • Facebook Social Icon