Bijgewerkt op: 28 feb. 2020
Lunchtip:
gevulde omelet met brood
Dit recept is voor 2 personen en naast lekker ook nog eens gezond!
Wat heb je nodig? 1/3 courgette 1/2 ui 1/2 gele paprika 3 middelgrote tomaten 2 eieren Peper, zout en kerrie
Bereidingswijze
1. We snijden eerst alle groenten in kleine blokjes 2. Doe een scheutje olijfolie in de pan 3. Als de olie warm is, bak je de uien lichtbruin 4. Voeg vervolgens de courgette en paprika toe. 5. Roer door elkaar en bak alles nog een paar minuten zodat het gaar worden. 6. Voeg dan de tomatenblokjes toe. 7. Roer alles door elkaar en zet het vuur klein 8. Doe twee eieren in een kommetje 9. Doe naar smaak peper, zout en kerrie erbij en kluts de eieren door elkaar. 10. Verdeel het eimengsel over de groente 11. Zet het vuur half hoog en laat het ei stollen 12. Met de deksel op de pan, stolt ook de bovenkant.
Smeer een boterham met boter, verdeel de omelet in 2 stukken en... smakelijk eten!! 😋😋