
Ingrediënten:
• 6 wraps
• 150 gram gehakt
• 250 gr gezeefde tomaten
• halve ui
• bakje cherrytomaatjes
• potje groene pesto
• 4-5 eetlepels ricotta • 2 handjes geraspte kaas
• 1 eetlepels Italiaanse kruiden
• een halve tl chilipoeder
Bereiding:
• Verwarm je oven voor op 200 graden.
• Snipper het uitje
• snijd de tomaatjes in tweeën of vieren
• Breng het gehakt op smaak met (gehakt)kruiden.
• Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul.
• Voeg het uitje en de cherrytomaatjes toe en bak dit 3-4 minuten mee.
• Voeg vervolgens het pakje gezeefde tomaten toe.
• Breng het geheel lekker op smaak met de kruiden: 1 eetlepels Italiaanse kruiden toe, een halve theelepel chilipoeder en een snufje zout en peper.
• Laat de saus circa 5 tot 10 minuten pruttelen.
• Voeg vervolgens het pakje gezeefde tomaten toe. Breng het geheel lekker op smaak met wat kruiden. Zelf voeg ik 1 eetlepels Italiaanse kruiden toe, een halve tl chilipoeder en een snufje zout en peper.
• Laat de saus circa 5 tot 10 minuten pruttelen.
• Vervolgens kun je de taart gaan maken.
• Begin met een wrap met een laagje gehakt-tomatensaus.
• Smeer daarna een wrap in met pesto en leg die er bovenop ( met besmeerde kant naar beneden).
• Weer een laagje gehakt-tomatensaus, een wrap, laagje gehakt-tomatensaus. En ga zo door totdat je bij de laatste wrap bent.
• Smeer de laatste wrap in met ricotta ( of Crème Fraiche).
• Verdeel wat geraspte kaas over de bovenkant.
• Zet de kaartwrap circa 15 minuten in de oven.